Надзвичайний та Повноважений Посол Боснії і Герцеговини в Угорщині (за сумісництвом в Україні) Александар Драгічевич вручив вірчі грамоти Президенту України Петру Порошенку

20 грудня 2016 року Надзвичайний та Повноважений Посол Боснії і Герцеговини в Україні (за сумісництвом) Александар Драгічевич вручив вірчі грамоти Президенту України Петру Порошенку.

Після церемонії вручення вірчих грамот Надзвичайний та Повноважений Посол Александар Драгічевич провів зустріч з Президентом Петром Порошенком у присутності Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та заступника Міністра закордонних справ Вадима Пристайка, де вони обговорили відносини між двома 

Надзвичайний та Повноважений Посол Александар Драгічевич у своєму виступі наголосив на важливості гарних взаємних двосторонніх відносин і на необхідності покращення розвитку політичних, економічних і торгових відносин.

Надзвичайний та Повноважений Посол Александар Драгічевич сказав, що його обов’язок полягає не тільки у представлені інтересів своєї країни та захисті її громадян в Україні, але й навпаки: він намагатиметься стати хорошим посередником у представлені інтересів України у Боснії і Герцеговині. Крім того пан А.Драгічевич подякував Президенту П.Порошенку за прийом і довіру, з якою він був прийнятий.

Президент Петро Порошенко закликав боснійську сторону активно підтримувати Україну в рамках міжнародних організацій у її боротьбі за відновлення територіальної цілісності, порушеної внаслідок російської агресії. Наприкінці бесіди він побажав Надзвичайному та Повноваженому Послу Александру Драгічевичу успіхів у його роботі та направив офіційне запрошення членам Президії Боснії і Герцеговини відвідати Україну. Надзвичайний та Повноважений Посол Александар Драгічевич подякував за запрошення і сказав, що воно буде вручено членам Президії Боснії і Герцеговини.

up